Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
BKSE hírek

Mazsorett

Mindenki a dobogón végzett

Április 13-án, szombaton Püspökladányban tartották a Ladány Open Országos Mazsorettsport Versenyt a Magyar Majorette Szövetség szervezésében. Egyesületünket 3 szólista képviselte a színvonalas versenyen, akik csodás eredményeket értek el:

– Jász Tamara – Pom Senior Solo kategória: 3. helyezés

– Kőrös-Nyiri Flóra – B Cadett Pom Solo kategória: 2. helyezés

– Bihari Gréta – Kőrös-Nyiri Flóra – B Cadett pom duo kategória: 1.helyezés 

Grétának es Flórának egyébként ez volt élete első (és biztosan nem az utolsó) mazsorett versenye.

Nagyon-nagyon büszkék vagyunk mindenkire! Csak így tovább! 

Kézilabda

LU10

Hétvégén LU10-es csapatunk az Inárcs csapatával játszott. A jó erőkből álló csapat ellen az első félidőben harcosan játszottunk, majd a második félidőre elfáradtunk, így sem védekezésben, sem támadásban nem voltunk eredményesek.

A második mérkőzést a Szigetszentmiklós-Ráckeve csapata ellen játszottuk. Ezen a találkozón sokkal bátrabban kézilabdáztunk, védekezésben es támadásban is sok szép megoldást láttunk.

Dolgozunk tovább!

LU14

Jászberényi TF DSE-Gyáli BKSE= 18:15 (8:5)

Gyáli BKSE-Gödöllő SE= 15:26 (8:12)

A védekezés nem volt jó, támadásban sok lövés kimaradt, még 7-es is, a 2. meccsen sok indítás ment az ellenfélnek.

FU14

Vasárnap saját csarnokunkban játszottunk a PLER és a Csepel csapatával.

Az első mérkőzésen a PLER ellen kimondottan jól, bátran és kevés hibával játszottunk.

Az eredmény nem ezt mutatja, de a két csapat kiegyensúlyozott, szoros mérkőzést játszott.

GYÁL – PLER 21:27 /11:15/

A Csepel ellen nagyon sok hibával, enerváltan kezdtünk. A folytatásban is csak kevés ideig nyújtottunk önmagunkhoz mérten megfelelő teljesítményt. A két mérkőzés közti szünet után nem tudtunk úgy kézilabdázni, mint az elsőn.

GYÁL – CSEPEL 22:25 /10:14/

Női felnőtt

Gyáli BKSE- Gyömrő VSK 29-27

Nem a megszokott lendülettel indítottuk a mérkőzést, így a félidőben még ellenfelünk vezetett. Megnehezítettük a saját dolgunkat, nagyon sok helyzetet hibáztunk el, de a végén így is sikerült győzelmet aratnunk. A negyeddöntőt két győzelemmel zártuk.

FU20, Férfi felnőtt

A felnőttek meccsén nem sok pozitìvum történt sajnos így nagy különbséggel kikaptunk. Viszont a keddi U20-as meccsen nagyon sok értékelhető megoldás történt a kifejezetten jó erőkből álló Gyömrő ellen. Így nagyon szoros mérkőzést játszottunk velük két gólos vereséggel.

Felnőtt: Dunakeszi – Gyál 40-23

FU20: Gyál – Gyömrő 35-37

Kosárlabda

Pörgős hétvége és hétközi fordulók is vártak kosarasainkra!

Pénteken délután Kunszentmiklósra utaztunk az alsóházi rájátszás rangadójára.

Két veretlen csapat találkozott egymással. Ennek megfelelően hatalmas küzdelemmel indult a mérkőzés és az első félidőt 6 pontos előnnyel zártuk. Sajnos a harmadik negyed nem sikerült jól, kisebb hiba csúszott a gépezetbe, így a záró negyed is azzal telt, hogy állandóan zárkóztunk a rókákra. Többször is 3 pont közelébe kerültünk, de nem sikerült a várva várt fordulat, így az eddigi legkisebb arányú vereséget szenvedtük ellenük. Májusban lesz a visszavágó itthon, akkor levadásszuk őket.

MIKLÓSI KÉKRÓKÁK KE – -GYÁLI AMAZONOK 60 – 51 (14-8,6-18,20-7,20-18)

Pontszerzőink:Balog Nikol 15/3 Balogh Lili 9 Stoica Edina 8 Hajdu Heszna 6 Tóth Jázmin 6 Fekete Sára 3 Mag Cintia 2 Borgulya Dóra 2 

Szombaton az Országos Kenguru bajnokság utolsó előtti fordulóján vettünk részt Telkiben. Az elmúlt fordulók nem sikerültek jól, így már nagyon vártuk, hogy jól teljesítsen a csapat. Igaz csupán 8-an voltunk, de végre sikerült megmutatni, hogy nem hiába való a sok edzés. Két nagyon izgalmas és szoros mérkőzést játszottunk, ahol az első mérkőzésen ugyan még kikaptunk, de utána nagyon összeszedte magát a csapat és egy végletekig izgalmas mérkőzésen sikerült nyerni. Kiemelkedőt Surányi Sámuel nyújtott, aki rengeteget futott és sok pontot is dobott! Gratulálunk az egész csapatnak, mert megérdemlik!

GYÁLI APRÓDOK – BSC 29 -36 (7-15,8-5,4-14,10-2)

Pontszerzőink: Szabó Dániel 10 Szentes Linett 7 Surányi Sámuel 6 Tóth Regina 3 Bauer Emma 1 Kun Zara 1 Mogyorósi Edvárd 1

GYÁLI APRÓDOK – VMG DSE 58 -49 (10-12,28-14,3-17,17-6)

Pontszerzőink: Surányi Sámuel 25 Tóth Regina 13 Szentes Linett 13 Mogyorósi Edvárd 4 Kun Zara 1 Katona Kristóf 1 Szabó Dániel 1

Ugyanazon napon délután már Szentendrén játszottunk a serdülő fiúkkal a felsőházi tabella első helyezettjével. Sajnos nagyon hitehagyottak voltak a srácok és tudásuk legjavát Gyálon hagyták.

Még kedden ugyanez a csapat a BSC Budakeszi csapatával is összemérte tudását. Egy fokkal jobb volt a játék, de még mindig nagyon sokat kell fejlődni, különösen a védekezést kell összerendezni.

SZENTENDREI KSE – GYÁLI LOVAGOK 102 – 43 (27-9,26-16,33-0,16-18)

Pontszerzőink:Éger Márton 18 Tóth Roland 10 Bélteky-Tóth Bence 7 Szabó Zoltán 6 Bauer Balázs 2

GYÁLI LOVAGOK – BSC 52 – 114 (20-36,14-34,8-22,10-22)

Pontszerzőink:Éger Márton 18 Tóth Roland 16 Szabó Zoltán 12 Bélteky-Tóth Bence 4 Szabó Dániel 2

Gratulálunk az ellenfeleinknek, és köszönjük a szurkolást!

Hajrá Lovagok, Amazonok, Apródok!

Labdarúgás

U9

A Gyáli BKSE U9-es csapata Bozsik tornára utazott Erzsébetre haladó, illetve kezdő csapattal, ahol két-két csapattal indultunk. A délelőtti csapataink remekül játszottak, győzelmek, gólok sokadalma árasztott el minket, ami a gyerekeknek köszönhető, ahogy hozzáállnak az edzésekhez napról-napra és követik az edzők kéréseit . Sajnos nem tudtam ott lenni mindkét pályán, csak távolról nézni, mert a kollégámnak, Szabó Dávidnak dolgoznia kellett, de edző nélkül is tették a dolgukat egy csapatként vita és veszekedés nélkül, ami külön örömmel tölt el. Zseli Zsombor csapata 4-ből 4 mérkőzést nyert, ehhez annyit tudok hozzáfűzni, hogy gyönyörűen játszottak. A másik csapatunk 4-ből 3 győzelemmel zárta a meccseket és nagyon pozitív hangokat halottam vissza, hogy milyen ügyesek voltak a gyerekek.

Két különdíj született: Tóth Mihály, Fűrész Tamás László.

Következett a délutáni kezdő csoport. Itt is két csapattal vágtunk neki. Egyszerűen büszkeséggel tölt el, hogy szinte U8-al álltunk ki és olyan szép passzokkal, gólokkal szereztünk győzelmet, hogy én se hittem el úgy, hogy 7 hónapja találkoztak a 4+1-es játék rendszerrel, de ebben Pichler Rudolf kollégámnak is sok munkája benne van. A másik csoport igen vegyesen állt fel a betegségek és programok miatt, de így tudtam lehetőséget adni azoknak, akik folyamatosan ott vannak edzésen. Lehet szenvedett az a csapat vereségeket, de ilyen melegben és műfüves pályán, megállas nélkül tették a dolgukat.

Itt is két különdíjasunk született: Morvai Benedek, Molnár Kristóf.

Ha szívemre teszem a kezem 4 db oklevelet kellett volna kérnem és azt ráírni, hogy a GYÁLI BKSE CSAPATÁNAK, mert hatalmas csapatmunka volt.

Szabó Dávid kollégámmal nagyon büszkék vagyunk a gyerekekre. A csapatképek mindent elárulnak, hogy ilyen melegben is milyen szép napot zártak.

Hajrá Gyáli BKSE!

Előző

Következő