Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Labdarúgás

BKSE hírek

  • október 20, 2022
  • 5 perc elolvasni
BKSE hírek

Az elmúlt héten kéziseinknél most a kisebbeké volt a főszerep, nekik is elkezdődtek a bajnokságok. Focicsapataink is haladnak előre számos győzelemmel. Az eredményekről és tapasztalatokról lentebb olvashatunk. 

Kézilabda

LU11 

Ebben a korosztályban nem számolják a gólokat és nincs eredményhirdetés sem, de a hétvégén nagyon jól játszottak a lányok a Vecsés SE és a Dabas ellen is. Az első mérkőzésen 12 mezőnyjátékosunk közül 10-en gólt szereztek, ami nagy eredmény. Nagyon szépen játszottak a lányok, igazi csapatmunkát mutattak, jól védekeztek, sok volt a gólpassz. Dabas ellen rosszul kezdtünk, de magunkhoz tértünk és szép játékkal nyertünk volna. 

FU11

Hétvégén fiú U11-es csapatunk is megkezdte szereplését a gyermek bajnokságban Szigetszentmiklóson. Az első meccset a Dabas ellen játszottuk, ahol bár az első félidőt jól kezdtük, a félidő második felében visszaesett a teljesítményünk, és sok technikai hibát vétettünk. Második félidő végére sikerült kijavítani a hibáinkat, de így is a végén alul maradtunk ellenfelünkkel szemben. Ezután rövid szünet következett majd a Gyömrő csapatával játszottuk a következő meccsünket. Az egész mérkőzést uralni tudtuk és a korábbi visszaesésnek nyoma sem volt, így fölényes győzelmet arattunk. A második meccsen mindenki nagyon jó teljesítményt nyújtott, büszkék lehetünk összességében a hétvégén nyújtott teljesítményre.

Labdarúgás
U11

Múlt héten a harmadik Bozsik Tornán vettünk részt. Szombaton munkanap volt, így nem tudott eljönni mindenki, ezért csak egy csapattal neveztünk a tornára. Felforgatott csapatunk becsülettel dolgozott: egy győzelem, kettő döntetlen, egy vereség a mérleg.

U13

A Gyáli BKSE U13-as csapatai bajnoki mérkőzést játszottak a hétvégén. Az 1-es csapat Újhartyánba látogatott szombaton. Egy nagyon szimpatikus és lelkes csapat fogadott minket. Remekül játszva, sokat passzolva, rengeteg gólhelyzetet alakítottunk ki, és sok gólt szerezve zsebeltük be a 3 pontot.

A 2-es csapat vasárnap fogadta hazai pályán a Felsőpakony gárdáját. Remek, küzdelmes, végig kiélezett mérkőzést játszottunk, ami csak az utolsó negyedben dőlt el. Sajnos a vendégek javára. A többi negyedben inkább a közpályán zajlottak az események kevés helyzettel a kapuk előtt. Az utolsó 15 perc igen izgalmasra sikerült. Előbb a Felsőpakony szerzett vezetést, amit hatalmas akarattal még egalizálni tudtunk, de sajnos a hajrában kaptunk egy elkerülhető gólt, ami eldöntötte a mérkőzést.

U17

A hétvégén U17-es csapatunk itthon fogadta Újhartyán csapatát. A mérkőzésre nagy létszámmal érkeztünk. Az első 10 percben meg is lett az eredménye, mert megszereztük a vezetést. Ezután a srácaink elbízták magukat és elkezdtünk egy lassú focit játszani. Szerencsére fél idő végére felébredtünk és egy gyönyörű gólt szereztünk. A második félidő elejét egyből egy góllal indítottuk. Ezt követően még két gólt sikerült szereznünk, így 5-0 lett a végeredmény.

Öregfiúk

A hét első felében az Öregfiúk a Palota SE csapatához látogatott. Mindössze huszonöt másodperc telt el a találkozóból, amikor ritkán látható potyával megszereztük a vezetést: egy hazaadás csúszott be a vendéglátók kapusának talpa alatt. Innentől a hazai csapat vette magához a kezdeményezést, és a 16. percben fölényük góllá érett. A hátralévő hatvan percben kiegyenlített mezőnyjáték folyt, bár itt is, ott is adódtak kisebb lehetőségek, végül nem született több gól, az eredmény döntetlen. 

Gratulálunk minden csapatnak! Hajrá Gyáli BKSE!

Előző

Következő