Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kézilabda Labdarúgás

BKSE hírek

  • október 27, 2022
  • 3 perc elolvasni
BKSE hírek

A kézilabda és labdarúgó bajnokságok tovább dübörögnek. FU18-as kézilabda csapatunk szépen fejlődik a másodosztályban, az Öregfiúk labdarúgó csapatának pedig sikerült hazai pályán győzelmet aratni. Az elmúlt hét eseményei alább olvashatók.

Kézilabda

LU13

Gyáli BKSE-Szigetszentmiklós  8-14

Gyáli BKSE-Gyömrő KA  13-28

Az eddigi bajnoki mérkőzéseken világossá vált, hogy nekünk a közép mezőnyhöz való csatlakozáshoz még többet kell tenni, sokat és kitartóbban kell azon dolgozni, hogy eljussunk egyénileg és csapatban arra a szintre. A nálunk jobb csapatok ellen is küzdeni, „harapni, kaparni” kell és nem szabad egy pillanatra sem feladóan játszani.

FU13

Szombaton Rácalmáson a Csepellel és Ferencvárossal játszottunk. Az első mérkőzésen közel egyenrangúak voltunk a csepeli fiúkkal, ők talán kicsit több rutinnal rendelkeztek. A Fradi ellen eleve ijedten és hitehagyottként „küzdöttünk”. Mind a két mérkőzés jól szolgálta a tapasztalatszerzést. Feltelenül pozitív volt, hogy ebben a fordulóban már 12 játékossal tudtunk részt venni. Két játékos pedig először szerepelt mérkőzésen.

FU18

Gyáli BKSE – TATAI AC 38-42

A keddi mérkőzésen nagyon sok gól született. Végig kitartóan játszottak a fiúk, nem engedték, hogy az ellenfél nagy gólkülönbségre tegyen szert, benne volt a győzelem esélye a mérkőzésben. A fiúk az idei szezonban kezdték szereplésüket a másodosztályban, így ezt még szokniuk kell, de már látszik a fejlődés.

Labdarúgás

Öregfiúk

Gyáli BKSE-MAC 4-0

Hétfő este a bajnokság 9. fordulójában a MAC csapatát fogadtuk, és a szezon eddigi legjobb teljesítményével örvendeztettük meg a nagyérdeműt. Jó játékunknak köszönhetően a szünetre 3 gólos előnybe kerültünk. A második félidőben sikerült még egy gólt szereznünk, összejött a sima győzelem.

Gratulálunk Mindenkinek! Hajrá Gyáli BKSE!

Előző

Következő