Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kiemelt Labdarúgás

BKSE hírek

  • május 2, 2024
  • 5 perc elolvasni
BKSE hírek

Kézilabda és labdarúgó csapataink edzőinek eheti beszámolója alább olvasható.

Kézilabda

LU14

9:00 Gyál – Gyömrő = 18:30 (7:11) 

14:00 Gödöllő – Gyál = 29:25 (16:12)

Kis csapatlétszámmal való kiállás körülményeit mindannyian ismerjük, ennek ellenére csak dicséret illeti a helytállást. Voltak jó időszakaink, én akkor is többet szerettem volna „kipréselni” a lányokból, de nem kell szégyenkeznünk, ami a végeredményt illeti. A csapat tagjainak neve álljon itt, megdolgoztak – becsületes teljesítményükkel, a keletkezett sérülések, fájdalmak elviselése miatt – az elismerésért: Márti, Anna, Maja, Virág, Lotti, Bogi, Mia, Lili, Fruzsi!

FU20 – Férfi felnőtt

Az ifi meccs első félideje kifejezetten jól sikerült, a második félidőre elfáradtunk, egyre többet hibáztunk és a végére, ha nem nagy különbséggel, de kikaptunk. A keddi felnőtt meccsen gyorsan eldőlt az eredmény hiszen az első félidőben nekünk semmi sem sikerült. A következő meccsen megpróbálunk javítani.

Labdarúgás

U9

A tavaszi III. Bozsik-fesztivál

U9-es korosztályunk a szombati nap folyamán kezdő és haladó csoportokba képviselte a BKSE-t. (4x 18perces) mérkőzéseket játszottunk két „Funinho” és két mérkőzésjáték várt ránk. A játékosok mind egyénileg mind csapatjáték terén hozták a kötelezőt, sok gólt szereztünk, védekezésünk egyaránt rendben volt.

Kezdő csoport:

Egy csapattal sikerült indulnunk a több kieső játékos miatt, de így legalább volt lehetőségünk szemrevételezni edző kollegámmal az új igazolásaink játékát, és a csapategység gördülékenységét, játékosok összeszokottságát, alkalmazkodó képességét arra az esetre, ha egy váratlan keretváltozás közbe jön. Mind a 4 meccsünkön szoros eredmények születtek, de 1 szerzett ponttal és rengeteg biztató momentummal, kevés hibával és 100%-on szerepeltünk!

Haladó csoport:

Itt viszont az eddigiektől eltérően két csapattal indultunk az (a csapattal) illetve a jövő évi kerettel (2016-os) játékosokból álló (b csapattal). (A) csapat behúzta mind a 4 mérkőzését, a (B) csapat 1 győzelemmel és 3 vesztes meccset játszott. Még pedig úgy, hogy mi szereztük a vezető találatokat, de a végére a fáradtságnak és rutintalanságnak köszönhetően a meccsek legvégén az ellenfelek megfordították az eredményt.

3 játékosunk különdíjban részesült:

– Zseli Zsombor

– Virlics Olivér

– Papp Zalán

Összegezve tehát a vártnak megfelelően szerepeltek csapataink és mindvégig fegyelmezett, szervezett focit nyújtottunk. Nem csak a mi, de más csapatok szurkolói is elismerésüket fejezték ki a gyáli csapatjátékot látván.
Gratulálunk az egész csapatnak, a két edző nagyon büszke, és nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a játékosok legfőbb „szenvedélybetegsége” a labdarúgás.

U14

A Gyáli BKSE U14-es labdarúgó csapata bajnoki mérkőzésen fogadta a Hidegkút csapatát.

Ahogy várható volt, a vendégcsapat hatalmas nyomást helyezett ránk. Várható volt, hiszen tudtuk egy nagyon jó csapat látogat el hozzánk, nekik nem ebben az osztályban kellene játszaniuk.

Ami pozitívum volt a mérkőzésben az az, hogy álltuk a sarat, illetve hellyel-közzel felvettük a ritmusukat, hacsak kevés időre is.

Küzdöttünk, hajtottunk, de vereség volt a vége.

Hétközi fordulón a Goldball csapatához voltunk hivatalosak.

A mérkőzést rossz felfogásban kezdtük, messze védekeztünk a hazaiaktól.

Az első félidőt követően három gólos hátránnyal vonultunk az öltözőbe.

A második fèlidőre más felfogással jöttünk fel. Bele kellett nyúlnom a mérkőzésbe és ez sikerült is a cseréknek köszönhetően.

Küzdöttek a srácok, egy percig sem adták fel, aminek meglett az eredménye, hiszen két gólt szereztünk, amivel visszajöttünk a mérkőzésbe.

Az utolsó percben egy az egyben vittük kapusra a labdát, ami ha bemegy döntetlen lett volna az állás a listavezető otthonában, de sajnos kimaradt és a kontratámadás végén gólt szereztek a hazaiak, így két góllal alulmaradtunk.

Hatalmas meglepetés lett volna, ha elcsípjük az egy pontot a Goldball otthonában, de így is dicséret illeti az összes játékosom hozzáállását a mérkőzéshez. Még a szimpatikus Goldball edző is gratulált nekünk a mérkőzés után.

Goldball- Gyáli BKSE

4 – 2

Gólszerző: Oláh Krisztián 2

Előző

Következő