Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kiemelt Labdarúgás

BKSE hírek

  • május 9, 2024
  • 4 perc elolvasni
BKSE hírek

Még közel sincs vége a szezonnak, de már most nagyon jó eredmények születtek a kézilabda szakosztályunkban.

Kézilabda

LU13

Beszámoló

11:45 Gyáli BKSE – Alsónémedi SE= 21:18 (9:9);

13:35 IN-ÖR KCE – Gyáli BKSE= 28:18 (16-6).

Első mérkőzésen küzdelmes körülmények között, II. félidei hatékony védekezéssel és helyenként látványos gólokkal szép győzelem az Alsónémedi ellen.

A hazai IN-ÖR KCE ellen az I. félidőben nem összpontosítottunk megfelelően, bátortalanok voltunk a támadás befejezésben, következmény: -10 gólos hátrány. A szünetben újra megbeszéltük a II. félidei felfogáson való változtatást és teendőket a játékban, eredménye: 12:12 döntetlen, mindez a gyermekbajnokság egyik legjobb csapata ellen. A csapat mindegyik játékosa egyénileg sokat tett az eredmény eléréséhez, gratulálok! A csapattagok: Vitus Márti, Garai Fruzsi, Tircsi Janka, Fekete Anna, Faragó Ami, Papp Lotti, Rácz Bogi, Varga Lili, Alföldi Mia, Csernák Vivi, Szentesi Zoé, Szabó Hanga. A sérülést szenvedett Aminak, Jankának, Boginak, Lottinak, Hangának, rosszul lett Miának, Lilinek mielőbbi gyógyulást.

FU13

Szombaton Csepelen a MAFC, majd a Csepel csapatával mérkőztünk.

Teljesítményünk ezen a hétvégén is felemásra sikeredett.

A MAFC ellen nagyon gyenge játékkal, eredménytelenül kézilabdáztunk.

GYÁL – MAFC 18:28 (7:12)

Csepel csapatával szemben sokkal eredményesebben és jobb teljesítményt nyújtva

játszottunk.

MAFC – CSEPEL 28:22 (15:11)

FU15

U15-ös csapatunk a felsőházba jutott a bajnokságban. A hetedik helyről kezdtük a rájátszás küzdelmeit, majd a lejátszott hat mérkőzésből ötöt megnyertünk, a magabiztos védekezésünknek, és ötletes támadásainknak köszönhetően. Az egyetlen vereségünk is csak egy egy gólos volt. Ezekkel a megszerzett pontokkal már a harmadik helyen állunk a csoportban. A hátralévő két mérkőzésen a CSAPAT tovább fejlődhet és bebiztosíthatja a bronzérmes pozíciót.

FTC – Gyáli BKSE 25-34

Gyáli BKSE – Dunaharaszti 36-22

LU17

A rendkívül fiatal csapatunk az előzetes várakozásoknak eleget téve csoportjukban III. helyen végeztek. A csapat nagy része ugyanebben a korosztályban fog tudni játszani még a következő években is, ezért is nagyon kimagasló ez az eredmény. Gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rátok!

Férfi ifi

A hétvégi ifi meccs nem sikerült jól, de azt gondolom, hogy játékosaim emelt fővel várhatják az utolsó fordulót. Sokat tanultunk az idei bajnokságban.

Női felnőtt

Négy éve van felnőtt csapatunk, ezidő alatt sikerült megye II-ből a megye I döntőjébe jutni. A sok rutinos játékos mellett nagyon büszkék vagyunk arra, hogy négy saját nevelésű fiatal is a csapat tagja. Az elődöntőben 28 gólkülönbséggel végeztünk.

Gyáli BKSE – Veresegyház VSK 39-26

Szeretettel várunk Mindenkit a döntőre, mely május 25-én 16:00-kor Cegléden kerül megrendezésre.

Labdarúgás

U16

U16-os csapatunk megkezdte a tavaszi bajnokság második felét.

Múlt hétvégén Örkényre látogattunk, ahol a 3 pont begyűjtése volt a cél, valamint a biztos labdatartás.

A három pontot sikerült elhoznunk, de a játék nem úgy ment ahogy elterveztük, de egy jó csapat ismérve, hogy akkor is tud nyerni, ha senkinek nem megy a játék!

Örkény SE – GYÁLI BKSE 1-3 (1-1)

Gólszerzők: Furculita Luka, Csepeli Bendegúz, Bakó Barnabás

Most szombaton Alsónémedi csapatát fogadtuk, a papírforma szerint magabiztos győzelmet arattunk. Helyenként tetszetős játékkal, türelmes labdajáratással többször is sikerült vendégünk védelme mögé kerülnünk, amit 8 alkalommal gólra is váltottunk!

Gratulálok a csapatnak, még 3 erős mérkőzés vár ránk a tavasszal, ami jó erőfelmérő lesz!

GYÁLI BKSE – Alsónémedi SE 8-1 (6-1)

Gólszerzők: Csepeli Bendegúz 3, Bakó Barnabás 2, Hadrik Milán, Tirpák Domonkos, Bodó Gergely

Előző