Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kézilabda Kosárlabda Labdarúgás

BKSE hírek

  • november 10, 2022
  • 5 perc elolvasni
BKSE hírek

Kosarasaink is megnyitották a szezont a Gyáli Sportcsarnokban, kéziseink és focistáink tovább menetelnek a bajnokságokban.

Kézilabda

Női felnőtt 

Gyál- Gyömrő 

Az első perctől kezdve érezhető volt a két csapat közti dinamika és sebesség béli különbség. A helyzeteinket kialakítottuk, de a befejezéseknél nem koncentráltunk eléggé. Sajnos az a rengeteg kihagyott ziccer, és hétméteres megbosszulta magát, így végeredményben alul maradtunk a Gyömrő rutinos játékosokból álló csapatával szemben.

Gyakoroltuk a zárt, hatos falat, ami az elmúlt hetekhez képest, sokkal jobban működött, de még mindig vannak hiányosságaink az agresszivitást illetően. Mindenesetre a meccs bizonyos szakaszaiban, tudtunk kiemelkedően játszani, ami bizakodásra ad okot! 

Végeredmény: 32-35

Ifjúsági 

Alsónémedi-Gyál

Végig uraltuk a mérkőzést, és mi diktáltuk a tempót, azonban a felnőtt mérkőzéshez hasonlóan, rengeteg ziccert hagytunk ki.

Úgy érzem, jelenleg a legnagyobb feladatunk, hogy a fejekben rendet tegyünk! 

Végeredmény: 31-33

FU20

Gyáli BKSE – Tököl 44-36

Megfiatalodott csapatunk megszerezte 3. győzelmét a bajnokságban, ezzel a tabella 7. helyét foglalja el. 

Kosárlabda

Történelmi ponthoz érkezett a kosárlabda Gyálon. A hétvégén elkezdődött a Gyáli kosárlabda élet azzal, hogy a serdülő fiúk feldobták a labdát a szurkolók előtt a Gyáli Sportcsarnokban. Az ellenfél az albertirsai csapat volt. Együttesünk magabiztos játékkal győzött 72:23 arányban.

Igaz pénteken is volt egy mérkőzés, ahol a BKSE megyei kosárlabda csapata is bemutatkozott. Az eredmény 119:33 lett a Miklósi Kékrókák ellen.

Vasárnap pedig legkisebb apródjaink is parkettra léptek a Kőbányai Kenguru kupán. Két tanulságos mérkőzést játszottak, ahol jól elfáradva tértek haza.

Labdarúgás

U11

A negyedik Bozsik Tornán vettünk részt délelőtt és délután a csapattal. Csapataink beleálltak a mérkőzésekbe. Kértük a gyerekektől, hogy élvezzék és felszabadultan focizzanak, játékosaink végig becsületesen mentek előre. Szép támadások, gólok jellemezték őket. Mint mindig most is voltak kiemelkedő teljesítmények, de számunkra most a CSAPAT volt.

U13

A Gyáli BKSE U13 2-es csapata a Kőbányáért Egyesület 1-es csapatával játszott bajnoki mérkőzést. Az első negyedben sajnos megint álmosan kezdtünk, ekkor a hazaiak kihasználtak minden egyes hibánkat és gólokkal bűntettek minket.

A második negyedben már észhez tértünk és felvettük a mérkőzés ritmusát és 1-1-es negyedet produkáltunk.

A 3. negyedben is álltuk a sarat, sőt helyenként jó játékkal 1-2 remek egyéni teljesítménnyel párosult is. A kapu előtt, ha kicsit bátrabbak vagyunk gólokat szerezhettünk volna, de sajnos kimaradtak a helyzetek.

Az utolsó negyedben a sérülés miatt felforgatott védelem nem tudott mit kezdeni a hazaiak lendületes játékával, és sajnos vereséget szenvedtünk.

A Gyáli BKSE 1-es csapata bajnoki mérkőzésen szerepelt a hétvégén Gyömrőn. Görcsösen játszottunk és minden párharcból vesztesen kerültünk ki.

Pontatlanok voltunk. A labdák 90%-át elszórtuk, utána meg loholtunk ez ellenfél után, hogy visszaszerezzük a labdát, amibe hamar elfáradtunk és amit könyörtelenül kihasznált az ellenfél.

Az utolsó harmadban aztán feltámadt a csapat és rengeteg helyzetünk adódott, de pontatlanok voltunk.

Öregfiúk

A tavalyi bajnokság ezüstérmese, a Telekom ellen a 2021/22-es szezonban nem sok babér termett számunkra, hiszen mind ősszel, mind tavasszal vesztesen hagytuk el a játékteret. A Telósok gyorsan kedvünket akarták szegni, így nekünk estek és a 10. percben egy középen eladott labdát, majd egy beadást követően támadójuk kapásból volt eredményes picit későn reagáló hálóőrünk keze mellett. A gólt követően továbbra is nyomás alatt tartottak minket, de a 18. percben a semmiből sikerült egyenlítenünk. A szünet után még inkább rákapcsoltak a csapatok, akár ők, akár mi is nyerhettünk volna. A hazaiak a második játékrészben 3-4 nagy helyzetig, míg mi két meg nem adott gólig jutottunk, így értékes, igazságos döntetlen született.

Előző

Következő