Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kosárlabda Labdarúgás

BKSE hírek

  • november 16, 2022
  • 8 perc elolvasni
BKSE hírek

Kézilabdásaink legkisebb korosztályaiban is elindultak a bajnokságok. Kosarasaink mindkét csapatának sikerült győzelmet szerezni a hétvégén. Focisaink utolsó kültéri mérkőzéseiket játsszák.   

Kosárlabda

U15-ös fiaink szombaton lejátszották második mérkőzésüket is. Ezúttal idegenben Cegléden léptek a pályára. Sikeresen vonultak le a parkettáról. Külön öröm volt, hogy sokkal magabiztosabbak voltunk, még úgy is, hogy az ellenfél csapatában több magas játékos is volt. A végeredmény: Cegléd-Gyáli BKSE 60:103

Vasárnap bemutatkozott Gyerek csapatunk is. Ebben a korosztályban vegyes, azaz fiúk-lányok együtt játszhatnak. A mérkőzésen sok olyan apród lépett a pályára, akinek ez volt életük első mérkőzése. A meccsen sok hibával, de nagyon eredményesen játszottunk és sikerült nyerni.

Végeredmény: Gyáli BKSE-Fót SE 55:7.

Kézilabda

LU10

LU10-es lányaink is bemutatkozhattak a bajnokságban. 
1. mérkőzés: PLER UP- Gyáli BKSE. Eredményt nem mérnek a kisiskolás bajnokságban, ám magabiztos játékot mutattak a lányok. A 10 játékosból 7 gólt lőtt.
2. mérkőzés: Gyáli BKSE – Aranyszarvas. Kicsit keményebb védekezéssel találkoztunk, ám ezen a mérkőzésen is erőteljesebb játékot mutattunk ellenfelünknél. Nagyon büszkék vagyunk a lányokra, örömjátékot játszottak.

LU12

Moyra-Budaörs Handball- Gyáli BKSE 15:11

Érd-Gyáli BKSE 13:7

Meccsenként 13-15 gólt kapni elfogadható, azonban a támadó játékunk nem elegendő, hiszen 7-11 lőtt gól nagyon kevés. Van mit tennünk ennek radikális javítása érdekében.

LU14

Az első meccsen az erzsébeti csapat ellen nem sikerült a beálló elleni védekezést megoldani, így döntetlen volt az első félidő. A második játékrészben bár vezetett az ellenfél, az utolsó 10 percben nem kaptunk gólt, így behoztuk a hátrányt, majd győzelemmel zártuk a meccset. A második mérkőzésen a csoport legjobb csapata, a Kispest ellen rengeteg helyzet kimaradt és a visszafutásokkal is gondok voltak, majd elbizonytalanodtak a játékosok is és nagyarányú vereséget szenvedtünk.

FU10

Vasárnap a 2013-2014-ben született fiúkkal Szigetszentmiklósra utaztunk, ahol két meccs várt ránk. Bár kevesen voltunk, és csere nélkül léptünk pályára, az elszántság hatalmas volt. Az első meccsen a Tempo KSE csapatával játszottunk és már az első félidőben egyértelműsítették a fiúk, hogy győzni jöttünk, hisz 7-1-es eredménynél fordultunk. A második félidőben a védekezésünk kissé visszaesett, viszont a támadásban továbbra is megállíthatatlanok voltunk. Végül 12-5-re nyertük meg az első meccset. Kis szünet után következett a második mérkőzésünk a Budai farkasok VUK SE ellen. A meccs előtt az öltözőben edzőjük azt kérte a fiúktól, hogy keményebben védekezzenek, melyet az első félidőben maradéktalanul teljesítettek is, hisz 12-0-ra nyertük az első félidőt. Ezen a meccsen is a második félidőben kicsit felengedtünk a védekezésben, viszont a támadásunk maradt acélos, így végül 28-3-ra nyertük meg a második fordulót. Összességében nagyon büszkék lehetünk a fiúkra, meggyőző játékkal, sikeresen zártuk a hétvégét!

FU14

A 3. Fordulóban U14-es fiú csapatunk Üllőn szerepelt. Sajnos nagyon sok betegség és sérülés hátráltatta csapatunkat ezen a fordulón.

Az első mérkőzést egy góllal (17-16) megnyertük a Dunaharaszti ellen. A második mérkőzésen 26-14-re a Dabas fiataljaitól kikaptunk.

Nagy dicséretet érdemelnek a fiúk, hiszen kevesen voltunk, de így is sikerült egy mérkőzést megnyerni. Végig küzdöttek, egy percig sem adták fel a küzdelmet. Elhitték, hogy csapatként képesek jól teljesíteni és ennek megfelelően álltak pályára.

Női ifi

Jól kezdtük a mérkőzést, végre megmutatkozott az agresszivitásunk a védekezésben. Sajnos támadásban többször pontatlanok voltunk a befejezésnél, de a helyzeteinket jól alakítottuk ki. 

12-12-vel fordultunk a félidőben, majd egy hosszabb gólcsendet követően, másik fokozatba kapcsoltak a lányok és a meccs utolsó 15 perce igazi örömjáték volt. Még a hármas emberhátrány sem tudta megnehezíteni a dolgunkat, akkor is sikerült felül kerekednünk a helyzeten!

Végeredmény: Tempo – Gyáli BKSE 22-29

FU20

Gyáli BKSE-Kistext 42-31

U20-as csapatunk megszerezte 4. győzelmét a bajnokságban. Ezzel a győzelemmel már az 5. helyen áll a bajnokságban, mindössze 2 ponttal lemaradva a harmadik helytől. 

Magabiztosan, végig vezetve nyertek a fiúk.

Női felnőtt

Ismét jól kezdtük a mérkőzést, a 15. percig tartottuk magunkat az igazán jó erőkből álló Tököl csapatával szemben. A támadójátékunk jól működött, kijöttek a figurák, lendületesek voltak a húzások. Kapus poszton hiányosan tudtunk felállni, ez megnehezítette a dolgunkat, de összességében egy olyan mérkőzést játszottunk, amiből lehet építkezni! 

Végeredmény: Gyáli BKSE – Tököl 26-48

Labdarúgás

U7

Három csapattal indultunk az utolsó Bozsik tornán. A csapatok kialakítása ilyen létszámnál nem könnyű, tùl sok a variációs lehetőség és a játékosok pillanatnyi formájára csak menet közben derül fény. Három játékos most vett részt először fesztiválon. Haladó szinten helyt állni nem könnyű. Mindent félretéve a játékunk az utolsó meccsen volt igazán érdekes. Mindenki mozgott, küzdött, csinálta a dolgát. A többi mérkőzésen ez hiányzott. Fel kell javulnunk gondolkodásban, technikában. A terem kitűnő lehetőség nyújt majd ennek orvoslására.

U9

Két csapattal indultunk az őszi utolsó Bozsik tornán. Sok szép cselt és gólt láttam a meccseken. A passzok pontosak voltak, a játékosok folyamatosan keresték egymást a labdával. A védekezés végig jól működött. Mindkét csapat négy meccsből hármat megnyert. A gyerekek végig küzdöttek, hajtottak, kihozták magukból, amit tudtak.

U13

A Gyáli BKSE U13 2-es csapata a hétvégén bajnoki mérkőzésen szerepelt Kőbányán a Kőbányáért Egyesület 2-es csapata ellen. Hatalmas ködben kezdődött a találkozó, de nem lehetett nem észre venni a két szemet gyönyörködtető támadást, ami után hamar 2 góllal vezettünk. Mintaszerű elfutás után nagyszerűen játszottuk középre a labdát és remek ütemben érkeztünk középen. A második negyedben mezőny fölényben játszottunk, de nem sikerült a kapuba találni.A harmadik negyedben megint mi domináltunk, ahogy az egész mérkőzésen és szebbnél szebb támadásokat vezettünk. A srácok egymást keresték labdákkal és nyoma se volt az öncélú játéknak. Megérdemelten hagytuk el győztesen a pályát.

Kőbányáért Egyesület 2 – Gyáli BKSE 2 1:7

Öregfiúk

Az utolsó őszi fordulóban a Szőnyi úton volt jelenésünk, ahol az Inter vendégei voltunk. A félidő végét sima vezetéssel tudtuk zárni. A fordulást követően nehézzé tettük magunknak a meccset, a hazaiak egy tetszetős gólt rámoltak be a hosszúba. A találkozó végül az utolsó percben dőlt el, amikor az ősz lezárásaként megszereztük a nyereséget.

Előző

Következő